Spring til indhold

BØRNE- OG JUNIORGOLF

Se vores hold

Passebækgård børne- og juniorgolf er for børn og unge, drenge og piger, mellem 5 og 18 år. 
Vores mål er at skabe et miljø med plads til forskellighed, masser af tryghed, højt humør og udvikling. Vores engagerede træner møder børnene hvor de er, ikke som gruppe men hver især. Børnene bliver stimuleret forskelligt med forståelse og respekt for deres evner og lyst. 

Miljøet omkring børne- og juniorgolfen er uformelt, uden overflødige regler og med kun få retningslinjer af sikkerhedsmæssige årsager. Udviklingen skal komme indefra, der skal være plads til at lave fejl, tempoet er individuelt, det vigtigst er at det skal være sjovt og letforståeligt. 

Golftræningen varer 1 time pr. gang. Her er vi typisk igennem 2-3 træningspas med golfrelaterede øvelser og lege. 

I kan frit vælge mellem vores fællestræninger, og man kan komme 1 eller 2 gange om ugen og lejlighedsvis og spille en søndagsmatch,  alt efter lyst og hvad kalenderen tillader.
Det er muligt at komme til golf 2 gange om ugen:

Tirsdag kl. 17:00 – 18:00
Torsdag kl. 17:00 – 18:00 

Hvis du har lyst til at tage en ven/veninde, kusine/fætter eller barn/barnebarn med til golf hos os, er der to ugers gratis prøvetræning inkl. låneudstyr for alle nye, så man lige kan teste golfsporten inden man beslutter sig for, om man vil være medlem.

Børne- & Juniormedlem

Som medlem af golfklubben kan du benytte alle faciliteter på Passebækgård Golf når det passer dig. 

For alle nye er der to ugers gratis prøvetræning inkl. låneudstyr, så man lige kan teste golfsporten inden man beslutter sig for, om man vil være medlem.

SOMMERGOLF

Golf er en fantastisk og sjov aktivitet om sommeren. Hen over sommeren laver vi 2 gange ugentlig sommergolf fyldt med en masse leg, sjov og konkurrence. Vi vil gerne invitere alle med til golffesten, både besøgende sommerferiebørn, herboende børn og etablerede golfspillende børn. Alle er velkomne.

Sommergolf starter tirsdag d. 2. juli – og slutter torsdag d. 8. august.

Tirsdag kl. 17-18 & torsdag 17-18 

Pris for Sommergolf (ikke-medlemmer): 50 kr. pr. gang, inkl. låneudstyr.

Alle er velkomne – man behøver ikke at have stiftet bekendtskab med golf tidligere. Vi håber at se rigtig mange glade og friske sommerbørn.