Ny forpagter af Restaurant Passebækgård
Vi åbner den 2. juni 2023
Åbningstider:
Mandag – Lukket
Tirsdag-Lørdag – 10-22
Søndag – 10-17
Ferier: Vinter, efterår, sommer
– Åbent hver dag 10-22
ÅBNINGS MENU
Fredag den 2. juni & Lørdag den 3. juni.
Start kl. 18.00
Forret 1.
Rødbede gulerods crudité m/capers, vinaigrette olie, parmesan, krydderurter, og gedeost
Forret 2.
Marinerede tigerrejer i hvidløgs chili olie, m/aioli
Hovedret.
Stegt sortfods gris
Rodfrugts puré med friske urter
Grillet corsetta og rosmarin enebær glace.
Dessert
Lemmon pie m/marengs.
Åbningsmenu kr. 199,-
Bordbestilling:
Tlf. 22339378
Mail: restaurant@passebaekgaard.dk
Forudbestilte selskaber afvikles efter aftale i hhv. april og maj