Spring til indhold

Ny forpagter af Restaurant Passebækgård

Kære medlemmer, venner og gæster.

Desværre åbner restauranten ikke i år som lovet den 1. april, men åbner med ny forpagter

Fredag den 2. juni kl. 10.00

Den 18. marts meddelte daværende forpagter, at de ikke som aftalt var i stand til, som lovet, at åbne restauranten den 1. april, da de ikke kunne finde en kok til stedet, de bad os hjælpe med at finde en, eller evt. en ny forpagter, vi fandt heldigvis en kok, men han ønskede dog ikke ansættelse, men ville gerne forpagte restauranten, hvilket vi syntes, med hans baggrund, er en rigtig god ide, og jeg er overbevist om at I vil give os ret, så begynd allerede at glæde jer.

Den nye forpagter hedder Charly Nicola Keld Jensen, Charly har forpligtigelser der skal afvikles, inden han kan være 100% på Passebækgård, så derfor åbnes restauranten først den 2. juni.

Charly har overtaget selskaber der afvikles i april og maj, det meste af maj vil Charly være i restauranten for klargøring til åbningsdagen, jeg skulle hilse og sige, I er velkomne til at komme ind og hilse på og købe noget koldt at drikke, når han er til stede står døren åben, med lidt overtalelse kan vi måske formå ham til at fremtrylle banesandwich i maj.

Tilbage til Gilleleje:

Charly er opvokset i Gilleleje, og kom i 1999 i lære hos Bent ”Far til fire” Hansen på Passebækgård, og han glæder sig helt vildt til, efter en næsten 20’ årig kokke læringsrejse, nu at vende tilbage som køkkenchef på udgangspunktet, tilbage til Gilleleje, med familie, venner og bekendte i nærheden ikke mindst.

Charly har i mellemtiden været i køkkenet på Det Kongelige Teater, Store Kro Fredensborg,

La Perla Hillerød, Højby Kro og Rørvig Center, herefter som Chef på Hotel Odsherred, Restaurant Nordvest og de seneste 4 år forpagter af Restaurant Bothwell (Dragsholm Golfanlæg).

Gennem årene har Charley arbejdet med og dygtiggjort sig i det lidt finere Dansk/Franske landkøkken, hvilket bliver hans koncept på Passebækgård, lidt finere mad uden overdrivelser, med løbende udskiftning af menuer, der følger og harmonerer med årstidernes udvalg.

Jeg håber I alle vil byde Charly velkommen på Passebækgård, og støtte op om restauranten, Charly har sammensat en fireretters åbningsmenu – så kom! smag og bedøm hvad han kan.

Venlig Hilsen

Claus Lundbæk