Årsturnering

Årsturneringen er åben for alle medlemmer af klubben. Turneringen går ud på at alle deltagere bliver delt op i 2 grupper. En gruppe som spiller 18 huller og en som spiller 9 huller.

De tilmeldte bliver delt op i grupper på 3-4 deltagere, som spiller hulspilsmatch mod hinanden. Nr. 1 og 2 i gruppen ryger videre til en Cup-turnering som gælder ”knald eller fald” kampe og til sidst har man en finale som bliver spillet over 18 eller 9 huller.

Det er en rigtig sjov form for match, hvor man lærer nye mennesker at kende og samtidigt er der det sportslige. Man aftaler selv med de andre i gruppen om hvornår man kan spille.

Årsmester 2020 for 9-hul rækken: Per Lunddal Jensen

Årsmester 2020 for 18-huller rækken: Bo BorchorstKære medlemmer

Indbydelse til PGK Årsturnering 2021

Det glæder os at kunne videreføre denne skønne turneringsform, hvor vi mixer mænd og kvinder i et herligt udskilningsløb.

Der spilles hulspil med fuldt spillehandicap hele turneringen ud. 

Fra hcp 0,0 og op til ca. hcp. 18,5, spilles over 18 huller og fra ca. hcp.18,6 til 54,0 spilles over 9 huller.

Denne turnering spilles som en puljeturnering, hvor puljerne bliver sammensat efter handicap.

Det forventes at puljerne bliver tilgængelige på nettet, således kan man altid gå ind og se, hvordan puljerne forløber. Alternativt vil vi finde et sted at slå puljernes resultat op.

Tilmeldingerne starter tirsdag den 20. april og slutter tirsdag den 27. april . Turneringen er kun for medlemmer af Passebækgård Golfklub.

Tilmelding sker via golfbox ”Årsturnering 2021” og med efterfølgende indbetaling af matchfee på 100 kr. til Mobilpay tlf 65781 (Passebækgaard) forsynet med navn og medlemsnummer.

Tilmeldingen er bindende. Man er først tilmeldt turneringen, når indbetaling har fundet sted og turneringen vil blive gennemført uanset deltagerantal.

Puljerne vil blive sammensat lige efter tilmeldingsfristens udløb og udsendt ultimo april 2021. Turneringen starter umiddelbart herefter.

De nærmere turneringsregler vil blive sendt ud til hver enkelt deltager i forbindelse med meddelelse om, hvilken pulje man er kommet i. Alle kampresultater, sendes til Gitte Unmack, der står for administrationen.

Indskuddet vil hovedsageligt blive brugt til præmier samt som tilskud til afslutningssammenkomsten.

De indledende puljer skal være færdigspillet søndag 1. august 2021. Herefter får man besked om ottendedels-, kvart- og semifinaler, og de afsluttende finalekampe skal være færdigspillet inden klubmesterskaberne starter, den 21. august 2021.

Afslutningsfesten, hvor vi fejrer vinderne, vil blive afholdt den 4. september 2021.

Og husk så lige at                               

ALLE KAN VÆRE MED – DET BLOT ER FOR SJOV

Skønne golfhilsner

Gitte 

Spørgsmål kan stilles til unmack@pc.dk